Du är här: Hem / Anhörigorganisationer / Stödprogram / Stödprogram Göteborg-Maskrosbarn

Stödprogram Göteborg

 • Maskrosbarn

  Stödprogram: Torsdag@Maskrosbarn (för ungdomar 13-19 år)
  Torsdag@Maskrosbarn är en lokal aktivitet som Maskrosbarn erbjuder i Stockholm och Göteborg på de flesta torsdagar mellan kl 16:30 och 20:30. Maskrosbarns ledare, praktikanter och ungdomar samlas för att äta middag tillsammans och gör olika roliga aktiviteter. Oftast håller mötena till i Maskrosbarns egna lokaler, där deltagarna till exempel spelar spel, bakar, pysslar eller ser på film. Ibland gör man även anda saker så som att äta på Taco Bar, gå på bio, bowla, gå på teater, ha picknick med mera.
  Pris: Gratis
  Om Maskrosbarn: Maskrosbarn är en barnrättsorganisation som arbetar med att stödja ungdomar (13-18 år) som har en förälder som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. De erbjuder olika typer av stöd, t.ex. genom chatt, email, stödperson på internet, stödsamtal och läger på skolov. De föreläser även för elever på skolor och för professionella som arbetar med barn och ungdomar.
  Kontaktinformation: Om du vill veta mer om torsdagsträffarna, skicka ett e-mail till hanna@maskrosbarn.org  eller ring 0728-57 98 88. För mer information om organisationen gå till Maskrosbarns webbsida