Du är här: Hem / Anhörigorganisationer / Samtal / Samtal Göteborg (Västra Götaland)-Anhörigföreningen för närstående till alkohol- och drogberoende

Samtal Göteborg (Västra Götaland)

  • Anhörigföreningen för närstående till alkohol- och drogberoende

    Stödsamtal: Erfarenhet visar att alkohol- och drogmissbruk påverkar hela familjen och andra närstående. Inom föreningen kan en medberoende utan kostnad samtala enskilt med utbildad personal med egen erfarenhet som anhörig. Den som kontaktar föreningen kan vara anonym och personalen inom föreningen har tystnadsplikt.
    Pris: Gratis
    Om föreningen: “Anhörigföreningen för närstående till alkohol- och drogberoende”  är en ideell förening som erbjuder kostnadsfri hjälp till personer som lever nära eller känner någon som, är eller har varit, beroende av alkohol och/eller andra droger. Hit kan man gratis ringa, mejla eller komma på besök och delta i anhöriggrupper. Grupperna träffas en gång i veckan för att under handledning följa ett temaprogram. Föreningen har lokaler i Göteborg.
    Kontaktinformation: För mer information gå till föreningens webbsida, ring föreningen på 031-24 48 06 eller skicka ett e-mail till info@anhorigforeningen.se.