Du är här: Hem / Föreläsningar / Trygga Vuxnas föreläsningar

Trygga Vuxnas föreläsningar

  • Trygga Vuxna

    Föreläsningsinformation: Trygga Vuxna föreläser om hur anhöriga kan påverkas av en närståendes beroendesjukdom och vill därmed stärka den psykiska hälsan i arbetslivet. Trygga Vuxnas målgrupp är alla vuxna som i dagsläget lever med en beroendesjuk eller som har en beroendesjuk i den nära familjekretsen. Det kan t.ex vara en partner eller förälder, syskon eller ett eget barn. Målgruppen inkluderar även vuxna som har vuxit upp med minst en beroendesjuk förälder.
    Pris: Om du är intresserad av Trygga Vuxnas föreläsningar, vänligen kontakta Mikaela Frohde för mer information och prisförslag. Se kontaktinformation nedan.
    Om Trygga Vuxna: Trygga Vuxna hjälper vuxna anhöriga till beroendesjuka att komma i kontakt med terapeuter, läkare och advokater. De erbjuder vuxna anhöriga stöd och rådgivning så att de kan förändra sin egen livssituation.  Vidare erbjuder Trygga Vuxna också utbildningar som kan vara ett första steg i en anhörigs förändringsarbete. För att kunna bli en Trygg Vuxen, anser Trygga Vuxna att man först måste ta hand om sig själv.  Det är aldrig fel eller för sent att söka hjälp. Trygga Vuxna arbetar också ut mot näringslivet och håller bland annat föreläsningar om en hälsosam arbetsmiljö. De är också med och stöttar olika aktörer inom näringslivet i deras utvecklande av alkohol- och drogpolicys. Trygga Vuxna erbjuder stödtelefon 24 timmar om dygnet varje dag i veckan, email stöd, individuell terapi, gruppverksamhet och kunskap om beroendesjukdomar och hur det påverkar individen, anhöriga och företagen.
    Kontaktinformation: För att lära dig mer om Trygga Vuxna gå till följande webbsida eller skicka ett e-mail till mikaela.frohde@tryggavuxna.org.