Du är här: Hem / Föreläsningar / Trygga Barnens föreläsningar

Trygga Barnens föreläsningar

  • Trygga Barnen

    Föreläsningsinformation: Trygga Barnens föreläsningar, som är riktade till barn och unga, har som mål att barnen ska kunna identifiera sig med föreläsaren och känna igen sig i Trygga Barnens berättelser. Målet är att barnen, som är drabbade, ska förstå att de inte är ensamma och att de ska våga be om hjälp. Trygga Barnen anser att det ofta är avgörande att kunna identifiera sig med någon, som har varit i en liknande situation, för att de själva ska våga ta det där första steget och berätta. Föreläsningarna är personliga och berör, men inger samtidigt hopp och inspirerar till handlingskraft!
    Pris: Om du är intresserad av Trygga Barnens föreläsningar, vänligen kontakta Olivia Trygg för mer information och prisförslag. Se kontaktinformation nedan.
    Om Trygga Barnen: Stiftelsen Trygga Barnen är en icke vinstdrivande organisation med syfte att hjälpa barn, unga och anhöriga i familjer med beroendeproblematik. Stiftelsen är politiskt och religiöst obunden. Stiftelsen erbjuder stöd året om via en jourtelefon, via e-mail, och de erbjuder också personliga möten med terapeuter i Stockholm med omnejd. De har även öppet hus en gång i veckan i Stockholm, samt organiserar så kallade aktivitetsgrupper. Dessa aktivitetsgrupper är självhjälpsgrupper som leds av personer som idag mår bra, men som har vuxit upp i familjer med missbruksproblem.
    Kontaktinformation: För att lära dig mer om stiftelsen gå till följande webbsida, skicka ett e-mail till olivia.trygg@tryggabarnen.org eller kontakta de via telefon på 070-550 44 57.