Du är här: Hem / Professionella verksamheter/ Terapeuter / Stockholm- Iréne Lainio

Terapi Stockholm

 • Iréne Lainio

  Titlar: Socionom, legitimerad Psykoterapeut, certifierad Hypnosterapeut, Sexolog, Handledare och lärare i psykoterapi

  Specialistområden: Beroende och medberoendeproblematik, Compassionfokuserad psykoterapi, EFT – emotional focused therapy for couples, Hypnospsykoterapi med mera.

  Utbildning: Grundutbildning i tolvstegsbehandling. Socionomutbildning och legitimationsgrundande utbildning i psykoterapi, steg ett och två. Vidarutbildning i Psykoterapi med adopterade. Vidarutbildning i Affektfokuserad korttidsterapi. Handledar- och lärarutbildning i psykoterapi. Compassionfokuserad psykoterapi.

  Nätverk: Medlem i Riksföreningen Psykoterapicentrum (RPC), Centrum för Hypnos och Psykoterapi (CHP), Sällskapet för existensiell psykoterapisamt (SEPT), samt Svensk Förening för Sexologi.

  Om mig
  Jag erbjuder ett flertal olika tjänster: samtalsterapi för enskilda individer/familjer/par, utbildning inom Emotionally Focused Therapy, hypnos och sexualmedicin, samt handledning av olika yrkesgrupper som på olika sätt möter människor i sitt yrke.
  Jag arbetar utifrån ett psykodynamiskt relationellt och affektfokuserat synsätt med en grund inom modern psykoanalytisk forskning, anknytningsteori och relationsteori i enlighet med evidensbaserade metoder.

  Jag håller mig ajour med ny forskning och lagstiftning inom mitt yrkesområde.

  Kontaktinformation: Ring 073-985 87 45 eller e-maila mig på irene@esps.se.
  Hemsida: Essinge Psykoterapi